wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Opinie o produktach

Recenzje

Jack Herer 47 Auto

Jack Herer 47 Auto

Ocena produktu 5/5

Dobry sklep, dobry kontakt, ogólnie polecam

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Sour Diesel Auto

Sour Diesel Auto

Ocena produktu 5/5

Daje ocene 5/5 bardzo polecam

Autor recenzji: Felicja
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Northern Light

Northern Light

Ocena produktu 5/5

Wyszła bardzo dobrze polecam

Autor recenzji: Iga
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Lemon Skunk Auto

Lemon Skunk Auto

Ocena produktu 5/5

Gratisy plus dobry sklep

Autor recenzji: Łucja
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Hindu Kush Auto

Hindu Kush Auto

Ocena produktu 5/5

Dziewczynka wyrosła wysoka i zdrowa ;d

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Gorilla Glue Auto

Gorilla Glue Auto

Ocena produktu 5/5

Lepiej trafić nie mogłem!

Autor recenzji: Hilary
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Big Bud

Big Bud

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 08-01-2021

SWEET SEEDS - Black Jack

SWEET SEEDS - Black Jack

Ocena produktu 5/5

Wiele gratisów ! Sklep polecam w 100%%%

Autor recenzji: Tymon z UA
Data napisania recenzji: 23-10-2020

ROYAL QUEEN SEEDS - Easy Bud Auto

ROYAL QUEEN SEEDS - Easy Bud Auto

Ocena produktu 5/5

Witam ;-) Jaka nazwa taka tez praca przy tej odmianie.. Easy mówi za siebie ;-);-) Do tego silna klepa i relaksujący efekt ;-) Polecam Serdecznie Wszystkim co jeszcze nie kosztowali tej wspaniałej odmiany...

Autor recenzji: Adamski
Data napisania recenzji: 23-10-2020

FEMALE SEEDS - Auto Bubble

FEMALE SEEDS - Auto Bubble

Ocena produktu 5/5

Mocno żywiczna i słodka odmiana... polecam Panią ;-)

Autor recenzji: Marcelina
Data napisania recenzji: 23-10-2020

FASTBUDS - Girl Scout Cookies

FASTBUDS - Girl Scout Cookies

Ocena produktu 5/5

Siemka ! Powiem tak... Niesamowity smak słodyczy. Ten Znakomity aromat jest moją ulubioną odmianą . Paczka dojechała cała i na drugi dzień . Dziękuje Pozdrawiam

Autor recenzji: Boney M
Data napisania recenzji: 23-10-2020

DUTCH PASSION - Auto Critical Orange Punch

DUTCH PASSION - Auto Critical Orange Punch

Ocena produktu 5/5

Duże topy i pełne żywicy kwiaty . Świetna mieszanka Orange z Criticalem . Godna polecenia odmiana . Pozdro

Autor recenzji: Kabuto
Data napisania recenzji: 23-10-2020

DINAFEM - Blue Amnesia XXL Auto

DINAFEM - Blue Amnesia XXL Auto

Ocena produktu 5/5

Elegancka silna Marihuana średniego wzrostu . Duże żywiczne Topki . Sklep godny polecenia !!!

Autor recenzji: Hampel
Data napisania recenzji: 23-10-2020

BARNEY'S FARM - Acapulco Gold

BARNEY'S FARM - Acapulco Gold

Ocena produktu 5/5

Łatwe i szybkie kiełkowanie do tego duża zawartość THC . Krystaliczne i żywiczne topy oferują długotrwały efekt :-) Polecam

Autor recenzji: Młody
Data napisania recenzji: 23-10-2020

KALASHNIKOV SEEDS - Amnesia Molotov

KALASHNIKOV SEEDS - Amnesia Molotov

Ocena produktu 5/5

Mało znana odmiana a bardzo dobrze się przyjęła ;-) zobaczymy co dalej ale wróży to dobrze ;-) pozdrawiam

Autor recenzji: Mikołaj
Data napisania recenzji: 19-10-2020

SWEET SEEDS - Black Jack Auto

SWEET SEEDS - Black Jack Auto

Ocena produktu 5/5

Kolejny raz zakup w tym sklepie i kolejny raz miło zaskoczony ;-) Dzieki i pozdrawiam !

Autor recenzji: Czubson
Data napisania recenzji: 17-10-2020

AK-47 Auto

AK-47 Auto

Ocena produktu 5/5

Bardzo wybaczalna odmiana . Polecam początkującym ;-)

Autor recenzji: Kubax
Data napisania recenzji: 17-10-2020

Afghan Kush

Afghan Kush

Ocena produktu 5/5

Wszystko ok . Nasionka rosną jak glupie :D Nie moge sie doczekac juz zbiorów ;-) PzDr

Autor recenzji: Marcino
Data napisania recenzji: 17-10-2020

Magnum Auto

Magnum Auto

Ocena produktu 5/5

Dobra satifffka z dobry plonem

Autor recenzji: Zadowolony
Data napisania recenzji: 09-10-2020

White Widow Auto

White Widow Auto

Ocena produktu 5/5

Super odmiana, dobry plon bez problemów i oczekiwany haj

Autor recenzji: Adi
Data napisania recenzji: 09-10-2020

Super Lemon Haze

Super Lemon Haze

Ocena produktu 5/5

Jak sama nazwa wskazuje, SLH jest SUPER! Dawno nie miałem tak dobrej cytrynki

Autor recenzji: Cytrynka
Data napisania recenzji: 09-10-2020

Lowryder #2 Auto

Lowryder #2 Auto

Ocena produktu 5/5

Bardzo Polecam odmiane jak i zakupy w tym sklepie ;-)

Autor recenzji: Słoma
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Big Bud Auto

Big Bud Auto

Ocena produktu 5/5

Bardzo polecam Kolekcjonerom :-) !!!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Blue Dream Auto

Blue Dream Auto

Ocena produktu 5/5

Wszystko na wysokim poziomie . Jakosc nasionek Gratisy i Obsługa :))))

Autor recenzji: Patryczek
Data napisania recenzji: 25-09-2020

White Russian Auto

White Russian Auto

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam bardzo dobry sklep :))

Autor recenzji: Krzychu
Data napisania recenzji: 25-09-2020

SENSI SEEDS - Jack Herer

SENSI SEEDS - Jack Herer

Ocena produktu 5/5

Szybka przesyłka, fajne gratisy i pestki dobrej jakości :D Polecam wypasiony sklepik

Autor recenzji: Maniak
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Lemon Skunk Auto

Lemon Skunk Auto

Ocena produktu 5/5

Zajebisty sklep dobre gratisy i dyskrecja :) Polecam

Autor recenzji: Eda
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Girls Scout Cookies Auto

Girls Scout Cookies Auto

Ocena produktu 5/5

Szybka dostawa, dyskretne opakowanie, super dodatki, duży i najlepszy wybór w internecie, serdecznie polecam :)

Autor recenzji: Waldek
Data napisania recenzji: 25-09-2020

+Speed Auto

+Speed Auto

Ocena produktu 5/5

Witam, serdecznie polecam zamawianie nasion z tej strony. Jest mega duży wybór, dyskrecja w 100%, nasionka przyszły bardzo ładne duże. Zamówienie miałam już następnego dnia. Polecam cieplutko!!

Autor recenzji: Lobuzica
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Amnesia Haze Auto

Amnesia Haze Auto

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre efekty po zebraniu kolekcji. Efekt rewelacyjny

Autor recenzji: Majkel
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Purple Kush Auto

Purple Kush Auto

Ocena produktu 5/5

Fiolecik dobry na out! Super sklep, dobry kontakt i paczki bez przypału ;)

Autor recenzji: Fan
Data napisania recenzji: 10-03-2020

AK-47 Auto

AK-47 Auto

Ocena produktu 5/5

Super odmianka na out, u dobrze się przyjmuje ;)

Autor recenzji: kolekcjoner
Data napisania recenzji: 03-03-2020

Gorilla Glue Auto

Gorilla Glue Auto

Ocena produktu 5/5

Polecam! Mój faworyt!

Autor recenzji: Lolek
Data napisania recenzji: 21-02-2020

Blueberry Auto

Blueberry Auto

Ocena produktu 5/5

To co misie lubią najbardziej :) POLECAM!

Autor recenzji: Jurek
Data napisania recenzji: 20-02-2020

DINAFEM - OG Kush

DINAFEM - OG Kush

Ocena produktu 5/5

Zdecydowanie można śmiało zamawiać Pozdro

Autor recenzji: Bhp
Data napisania recenzji: 01-01-2020

+Speed Auto

+Speed Auto

Ocena produktu 5/5

Super szybka odmiana polecam.

Autor recenzji: Bartel
Data napisania recenzji: 14-12-2019

Dark Devil Auto

Dark Devil Auto

Ocena produktu 5/5

Zdecydowana bomba na rynku jak na moje zdanie, wszystko od początku do końca bez żadnych przeciwności, będę brał ponownie

Autor recenzji: Jakito
Data napisania recenzji: 04-12-2019

Big Bud Auto

Big Bud Auto

Ocena produktu 5/5

Spróbujemy na spokojnie na zimę, zobaczymy ale zapowiada się ciekawie

Autor recenzji: Roberto
Data napisania recenzji: 04-12-2019

White Russian Auto

White Russian Auto

Ocena produktu 5/5

Biały rusek to podstawa w każdym domu haha, polecam

Autor recenzji: EKSON
Data napisania recenzji: 04-12-2019

The Ultimate

The Ultimate

Ocena produktu 5/5

Naprawdę fajne i nie odstaje od innych odmian, wszystko pomyślnie

Autor recenzji: Czeken
Data napisania recenzji: 02-12-2019

Chocolope Auto

Chocolope Auto

Ocena produktu 5/5

Odmiana taki średniak ale jeśli ktoś chce czegoś co mu da fun i łatwo będzie się prowadziło to śmiało brać ;)

Autor recenzji: Hubbbb
Data napisania recenzji: 01-12-2019

ROYAL QUEEN SEEDS - Fruit Spirit

ROYAL QUEEN SEEDS - Fruit Spirit

Ocena produktu 5/5

Polecam wszystkim którzy nie wymagają cudów a są zadowoleni ze swojego ;))

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 20-11-2019


ZADZWOŃ: 733 111 979